loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Altijd een auto

Vughterpoort Autocentrum begrijpt dat u altijd beschikking wilt hebben over een auto. Ook als u uw eigen auto even niet bij huis hebt. Dus moet er onderhoud of reparatie plaatsvinden aan uw auto? Dan kunt u kiezen voor een vervangende auto. Voor slechts €27,50 per dag incl. BTW, 100 vrije kilometers per dag en verzekering kunt u gebruik maken van deze service. Vermeld bij het maken van een afspraak alstublieft dat u op de afgesproken dag gebruik wilt maken van een vervangende auto. Onder voorbehoud van beschikbaarheid wordt er dan een auto voor u gereserveerd.

Haal- & brengservice

Bent u tijdens het onderhoud of de garantiewerkzaamheden aan uw auto minder afhankelijk van mobiliteit? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van de haal- en brengservice van Vughterpoort Autocentrum. Deze service brengt u terug naar een bestemming in de buurt of naar het centraal station ’s-Hertogenbosch, terwijl er in de werkplaats aan uw auto gewerkt wordt. Laat u het op tijd weten als u gebruik wilt maken van deze service?

banner_images_0_1649331084115825125.jpg

Vragen of interesse?

Overige diensten

Pure emotie, passie en pk’s. Voor de ultieme autoliefhebber is alleen het allerbeste goed genoeg. Onze collectie van exclusieve auto’s is ongeëvenaard. Treed binnen en maak kennis met de mooiste en krachtigs.

BEKIJK ALLE DIENSTEN
Morgen Internet – Zorgeloos Light website